La Davido Design poți alege dintr-o gamă variată de uniforme, accesorii și articole vestimentare, realizate din materiale de cea mai bună calitate, potrivite pentru fiecare industrie, ce țin cont de proprietățile specifice domeniului de activitate.

Misiunea noastră este sa creăm uniforme de lucru moderne, pe care angajații să le poarte cu drag, iar clienților să le inspire încredere si profesionalism.

In realizarea uniformelor ținem cont de particularitațile industriei în care activează fiecare client, designul și culorile care să completeze mesajul pe care vor să-l transmită, frecvența cu care angajații interacționează cu clienții si nevoile de confort si siguranță ale personalului.

Uniforme personalizate

Dacă există un model anume pe care dorești să îl realizam sau să concepem o nouă uniformă la comandă, poți apela cu încredere la echipa noastră.

Uniformele pot fi personalizate prin broderie, serigrafie și transfer termic.

Iți punem la dispoziție articole vestimentare adaptate în funcție de cerințele mediului de lucru, dar in primul rând asigurând confortul necesar celor cărora le sunt destinate.

Calitate superioară la costuri avantajoase

Colaborarea cu Davido Design este o investiție ce rezultă din calitatea și rezistența în timp a materialelor, atenția la detalii - de la design la specificul industriei, raportul avantajos calitate-preț, livrarea rapidă, pe tot teritoriul țării și deschiderea pentru asistență și colaborare pe termen lung.

Navigare rapidă și asistență pentru cele mai bune alegeri

Magazinul online este conceput pentru a-ți reduce timpul de căutare și a explora, în doar câteva clickuri, categoriile corespunzătoare fiecărei industrii. În orice moment, ești la curent cu cele mai vândute produse sau noutățile din portofoliu.

Te ajutăm să găsești rapid și să comanzi cu ușurință uniformele care vor contribui la valorificarea imaginii afacerii tale. Orientați spre a răspunde prompt și eficient celor mai înalte așteptări, îți oferim soluții personalizate pentru businessul tău, fie că reprezinți o companie la început de drum sau o corporație de renume.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password