Livrarea

LIVRARE GRATUITA in ROMANIA pentru comenzi cu valoare totala mai mare de 400 RON:  livram GRATUIT prin FAN COURIER si DPD catre toate zonele URBANE.

Pentru destinatiile non-urbane, in cazul in care apar kilometri suplimentari, veti fi notificat in prealabil si rugat sa acoperiti costul extra de transport.

Retur 

Pentru a solicita returnarea sau schimbarea produselor, va rugam sa ne anuntati pe comenzi@davidodesign.ro si sa specificati motivul pentru returnare. Apreciem foarte mult cand ne spuneti ce nu a functionat pentru dvs..

Dupa ce ne-ati notificat prin e-mail, completati formularul de retur din pachetul pe care l-ati primit o data cu comanda dvs. si trimiteti-l în termen de 14 zile calendaristice produsele pe care doriti sa le returnati sau schimbati la urmatoarea adresa: Davido Design Prod, Bd. Bucuresti, Nr 28, Ploiesti, Prahova, numar de telefon de contact pentru curier 0744441667.

1. Pentru produsele realizate pe marimi standard (XS/S/M/L/XL/2XL)

Puteti returna timp de 14 zile calendaristice, începând cu ziua în care ati primit comanda

Orice produs comandat de la davidodesign.ro poate fi returnat in termen de 14 zile calendaristice din ziua achizitionarii si va vom trimite rambursarea prin transfer bancar in 14 zile calendaristice de la primirea pachetului dvs. la adresa sediului nostru. Pentru a accepta rambursarea banilor, trebuiesc indeplinite urmatoarele conditii:

· produsele trebuie sa fie in ambalajul lor original si trebuie sa includa eticheta originala

· produsele nu trebuie deteriorate sau sa aiba urme de purtare sau spalare

· coletul trebuie sa ne fie trimis in termen de 14 zile din ziua in care ati primit comanda

Nu se accepta retururi la produsele facute pe marimi personalizate sau la comanda.

Taxele de transport pentru retur trebuie sa fie gestionate de catre dumneavoastra oriunde v-ati afla. Va rugam pastrati dovada returnarii articolelor pana la finalizarea procesului.

1. Pentru produsele realizate pe marimile dumneavoastra

Nu se accepta retururi. Totusi, in termen de 14 zile calendaristice ne puteti contacta pentru a solutiona orice neconformitate a produsului. Aceste neconformitati includ:

· Articolul prezinta defecte de fabricatie. Recomandam sa verificati starea produsului la livrare, inainte de a indeparta orice eticheta si de a arunca ambalajul original.

· Articolul nu corespunde masurilor pe care le-ati comunicat. In momentul plasarii comenzii, veti fi rugata sa specificati masurile personale, bazate pe ghidul pe care vi-l vom trimite. Nu ne asumam responsabilitatea pentru masuratorile realizate gresit. Clientul este responsabil in intregime de masurile pe care ni le comunica. Acestea vor fi comunicate in scris, in momentul plasarii comenzii sau ulterior prin e-mail.

Nu se pot realiza schimburi pentru produsele personalizate cu numele sau logo-ul clientului.

Cand voi primi contravaloarea produselor returnate?

Dureaza maxim 14 zile calendaristice de la primirea returului pentru a se realiza returnarea contravalorii acestuia catre client.

Cand toate conditiile au fost indeplinite, va vom notifica si vom returna contravaloarea produsului/produselor.  

Va rugam sa aveti in vedere ca nu vor fi acoperite costurile aditionale de transport ale produselor.

Pentru orice intrebari in legatura cu politica noastra de RETUR SI SCHIMB, va rugam sa ne contactati la adresa comenzi@davidodesign.ro

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password