Detaliile fac diferenţa iar acest lucru este valabil şi pentru ţinuta personalului din restaurante - din motive atât estetice, cât şi practice! Iar şorţul scurt negru este unul dintre acele detalii aparent banale, dar care aduc un plus în faţa clienţilor. Şorţul scurt întregeşte imaginea îngrijită a angajaţilor din acest domeniu, fiind de asemenea şi foarte util - prin buzunarele spaţioase de care dispune şi prin oferirea unui strat de protecţie complementar uniformei. În plus, acest articol vestimentar este extrem de versatil, uşor de purtat şi rezistent.
· compoziţie 35% Bumbac, 65% Poliester
· construcție superioară prin cusături de înaltă calitate
· legare cu şnur · model unisex, disponibil în mărimi de la XS la XXXL
473
Fisa tehnica
- Compozitie
- 35% Bumbac, 65% Poliester
- Densitate
- 245g/mp
- Intretinere
- Spalare automata la 40° / Fara inalbire / Calcare la temp medie / Indepartarea petelor pe uscat / Uscare la temp mica
- Gen
- Unisex
- Colectie
- Restaurant
- Sezon
- Iarna
Primavara / Toamna
Vara